Zonnepanelen

Duurzame energie opwekken met de zon is schoon, rendabel en eenvoudig. Zonnepanelen wekken meer dan 25 jaar zonnestroom op, voor eigen gebruik of ter saldering. Bij Ikwilookzonnepanelen.nl hebben we zonnepanelen van de volgende merken: AEG, Dmegc, LG, Sunrise en Denim. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een specifiek merk, kunnen wij deze ook voor u leveren.

Ieder merk is leverbaar in diverse uitvoeringen met verschillende specificaties. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Uiteraard bieden wij een serieel – en parallel geschakeld systeem aan. Wij zijn een 100% zonnepanelenbedrijf gespecialiseerd in maatwerk projecten gevestigd in Amsterdam, Arnhem, Lichtenvoorde en met als hoofdkantoor Soesterberg.

Zonnepanelen van topkwaliteit
Ikwilookzonnepanelen.nl onderscheidt zich in de markt door het vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar een tevreden resultaat, met oog voor kwaliteit. Zowel voor grote als kleine werken. 

Gaat u zonnepanelen aanschaffen, dan worden deze zo snel mogelijk geplaatst nadat u de offerte hebt geaccepteerd. Deze installatie is meestal binnen één dag gerealiseerd, afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen. Al onze monteurs in het installatieteam zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met veiligheidsmiddelen, zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers.

Het ervaren team van Ikwilookzonnepanelen.nl regelt voor u het volledige traject voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Van advies tot plaatsing aanmelden van de zonnepanelen bij uw energie en BTW terugvordering voor particulieren. Ook monitoren wij met het bijbehorende portaal uw installatie en kunt u door een app. op mobiel of via de laptop inloggen op uw systeem. Daarbij kunt u de opbrengst ten alle tijden inzien.

Wij staan dagelijks voor u klaar om eventuele storingen te verhelpen. Vanwege de constante groei die ikwilookzonnepanelen.nl doormaakt, zijn wij altijd op zoek naar goede collega’s om ons team te komen versterken. Is uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op!