Laadpalen

In het bezit van een elektrische auto?

Ga voor een laadpaal geplaatst door ikwilookzonnepanelen.nl. Een laadpaal bij uw huis is de perfecte mogelijkheid om uw elektrische auto op te kunnen laden. Een oplaadstation bij uw woning maakt het mogelijk om op elk gewenst moment uw elektrische auto te laden, om op deze manier volledig de actieradius van uw auto te benutten.

Bent u benieuwd welk laadvermogen u nodig heeft voor uw elektrische auto? Of welke model laadpaal het beste bij u wensen past? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze adviseur om te kijken welke laadpaal het beste bij u past.
Laadpalen:
AMTRON COMPACT 3.7/11KW C2 3FASE LADER

 

Merk: Mennekes

Type: MEN Amtron Compact C2 3,7/11KWH 3F 121001205
Omschrijving: De AMTRON Compact lader is, met een laadvermogen van 3,7 kW (1-fase) tot 11 kW (3-fase),Ā  Door de compacte vorm is deze AMTRONĀ® het perfecte laadpunt, ook als er weinig ruimte is. De kabel van vijf meter is vast aangesloten en heeft een Type 2 koppeling, waarmee hij geschikt is voor nagenoeg alle elektrische voertuigen die in Europa beschikbaar zijn. Gewoon koppeling aansluiten en laden maar. Autorisatie is niet nodig. IP 54 maakt ook installatie buiten mogelijk. Met de AMTRON Compact is het niet nodig een speciale EV aardlekschakelaar toe te passen

Op aanvraag verschillende modellen leverbaar.

Extra voordeel wanneer u de laadpaal combineert met uw zonnepanelensysteem aanschaf. Informeer naar de voorwaarden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

info@ikwilookzonnepanelen.nl