Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen VvE’s en bedrijven met een focus op zonnepanelen. Met onze professionele ervaring helpen wij u te besparen op de maandelijkse energierekening. Het is ons doel om uw wensen werkelijkheid te maken terwijl we al het werk uit handen nemen. We hebben een gepassioneerd en specialiseert vast team dat er alles aan doet om te zorgen dat u zonder zorgen het gewenste resultaat krijgt.

Zakelijk:

Ook uw bedrijf verduurzamen?

Voor bedrijven is het aanschaffen van zonnepanelen in de afgelopen jaren steeds interessanter geworden. Ondernemers zien de energierekening fors dalen, tegelijk ontvangen zij een beter Energielabel en krijgen ze een duurzamer imago. Zo dragen we collectief ons steentje bij aan de energietransitie, en profiteren we van diverse financiële en milieutechnische voordelen. Heeft u vrije ruimte op het dak van uw bedrijfspand? Dan adviseren we u graag over de mogelijkheden van het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen.

Wanneer u als bedrijf zelf investeert in zonnepanelen, dan levert dat altijd het hoogste rendement op. U verdient de investering al binnen enkele jaren terug. Het bedrijfsdak is een ideale locatie voor de installatie van zonnepanelen; er is voldoende ruimte en de zon heeft er over het algemeen vrij spel.. Een duurzame investering in de toekomst van uw onderneming.

Voordelen zonnepanelen aanschaffen

Ruim 8 op de 10 Nederlandse bedrijven is inmiddels bezig met verduurzamen. Een goede ontwikkeling. Duurzaamheid is een ruim begrip. Zo kunnen bedrijven bewuste keuzes maken om hun productieproces te vergroenen, kan men kiezen voor betere isolatie van het bedrijfspand óf investeren in zonnepanelen. Goed nieuws! Consumenten en stakeholders besteden meer aandacht aan de duurzame missie van bedrijven dan ooit. Gelukkig heeft verduurzamen met zonnepanelen talloze voordelen voor de ondernemer, zoals een verbeterde energie-efficiëntie en sterk dalende energiekosten. Benieuwd wat zonnepanelen u opleveren? Vraag vrijblijvend een offerte of een advies gesprek met één van onze adviseurs aan.