Snel geplaatst

Gaat u zonnepanelen aanschaffen? Dan worden deze zo snel mogelijk geplaatst, nadat u de offerte hebt geaccepteerd. Deze installatie is meestal binnen één dag gerealiseerd, afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen.

Betaalbare kwaliteit

Duurzaamheid is een mooi begrip, dat een stuk mooier wordt als het u ook voordeel oplevert. Duurzaamheid hoort toegankelijk en laagdrempelig te zijn. Graag willen we iedereen in de gelegenheid stellen om zonne-energie te gebruiken. Met een terugverdientijd van 4 t/m 6 jaar heeft u uw investering snel terugverdiend. Wij leveren tier 1 zonnepanelen en een onderstel van van der Valk, gefabriceerd op Nederlandse bodem.

Advies op maat

Samen rekenen wij met ons legsysteem voorzien van hoogte -data en schaduw calculaties het hoogste rendement uit. We kunnen dan samen met u bepalen waar we het beste de zonnepanelen kunnen plaatsen en waar de meeste opbrengst gegenereerd wordt. Kijk voor meer informatie op solarmonkey.nl

Ontzorgen van A tot Z

Wij bieden u een compleet zonnepanelensysteem aan voorzien van een omvormer, onderconstructie, aanpassing meterkast en bijpassende monitoringsysteem. Inclusief voor particulieren hebben wij een BTW- teruggaveservice, en melden wij u aan bij energieleveren.nl. Ook na oplevering van uw systeem staan we voor u klaar.